Something
About Fashion

#Fleurs_fashion_story

Het leven kan soms saai zijn, vooral als je thuiszit en de wereld op pauze staat. Dus zei ik tegen mezelf: "Fleur, je praat graag de hele tijd over mode, dus open een blog en begin met schrijven naar de wereld." Dus ik deed.

Do whatever
you want

In een wereld waarin de verwachtingen hoog zijn en de druk om te presteren constant op de loer ligt, staat Fleur als een baken van licht voor hen die verlangen naar een pad van persoonlijke vervulling en authentieke zelfexpressie. Met “Doe wat je wilt”, nodigt Fashion by Fleur je uit om de kracht van persoonlijke keuzes te omarmen en de moed te vinden om je eigen weg te volgen.

Fleur gelooft dat passie de drijvende kracht is achter succes en geluk. Of het nu gaat om het najagen van een droomcarrière, het ontdekken van nieuwe hobby’s, of simpelweg het vinden van vreugde in de kleine dingen; het doen wat je hart je ingeeft, is wat het leven kleur geeft. Fleur’s avontuurlijke reis in de mode-industrie, van het opzetten van een eigen label tot het inspireren van anderen via haar platform, onderstreept de boodschap dat het najagen van je passies het meest authentieke pad naar vervulling is.

Wear whatever
you want

Mode is meer dan kleding; het is een vorm van zelfexpressie, een taal zonder woorden. “Kleed je met wat je wilt”, het tweede mantra van Fashion by Fleur, viert de vrijheid van individuele stijl en moedigt iedereen aan om zichzelf te zijn in hun kledingkeuzes. Fleur, met haar onfeilbare gevoel voor stijl, leeft voor het mixen en matchen van patronen, het spelen met kleuren en het doorbreken van traditionele moderegels om unieke, persoonlijke looks te creëren.

Voor Fleur is mode een avontuur, een eindeloze ontdekkingsreis naar wie je bent en wie je wilt zijn. Ze gelooft sterk in het dragen van wat je gelukkig maakt, ongeacht de trends of wat anderen denken. Haar advies? Experimenteer met je garderobe, stap uit je comfortzone, en kleed je niet voor de wereld, maar voor jezelf. Of je nu houdt van klassiek chic, bohemien, of streetwear, het belangrijkste is dat je kleding jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je het gevoel geeft dat je de beste versie van jezelf bent.

My Story in a
nutshell

Fashion by Fleur is niet zomaar een modeblog; het is een uitnodiging om je leven te leiden met moed, authenticiteit en stijl. Fleur deelt niet alleen de laatste modetrends en stylingtips, maar ook inspirerende verhalen en inzichten die je aanmoedigen om te leven en te kleden op een manier die echt bij je past. Stap in de wereld van Fleur, waar mode en vrijheid hand in hand gaan, en ontdek hoe je je eigen pad kunt creëren, gedreven door passie en gekleed in zelfvertrouwen.